MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Kolejny wypadek na krajowej ósemce w Podlaskiem

Kolejny wypadek na krajowej ósemce w Podlaskiem

Plaga pożarów nie odpuszcza. Tym razem skład paliw

Plaga pożarów nie odpuszcza. Tym razem skład paliw

Polecamy

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości