MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Groźne zdarzenie drogowe z udziałem trzech pojazdów w Gajewie

Groźne zdarzenie drogowe z udziałem trzech pojazdów w Gajewie

Holandia - Austria LIVE! Oranje wygrają "polską grupę"?

Holandia - Austria LIVE! Oranje wygrają "polską grupę"?

Polecamy

Awaria systemu w Ryanair! Opóźnione loty w całej Polsce

Awaria systemu w Ryanair! Opóźnione loty w całej Polsce

Nie będzie wyjątkowego znaczka z okazji święta Wielkopolan. "Skandaliczna decyzja"

Nie będzie wyjątkowego znaczka z okazji święta Wielkopolan. "Skandaliczna decyzja"

Nie tylko wzorowi uczniowie zasługują na wyróżnienie. Akcja „Kolorowe świadectwa”

Nie tylko wzorowi uczniowie zasługują na wyróżnienie. Akcja „Kolorowe świadectwa”