MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

XLVI Olsztyńskie Koncerty Organowe im. Feliksa Nowowiejskiego

NOWE
XLVI Olsztyńskie Koncerty Organowe im. Feliksa Nowowiejskiego

Już w piątek dwie Podlasianki powalczą o koronę najpiękniejszej Polki. Zobacz zdjęcia

Już w piątek dwie Podlasianki powalczą o koronę najpiękniejszej Polki. Zobacz zdjęcia

Polecamy

Przegląd prasy z Kłodawy w czerwcu

Przegląd prasy z Kłodawy w czerwcu

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Dodają tę pastę do kawy. Sekret urody i sposób na odchudzanie prosto z Grecji

Dodają tę pastę do kawy. Sekret urody i sposób na odchudzanie prosto z Grecji